Sisteme de degivrare pentru prevenirea inghetului

Care sunt avantajele acestor sisteme de degivrare?

- aceste sisteme de degivrare nu necesită costuri de întreținere;
- unele sisteme de degivrare nu necesită curățare și nici mentenanță;
- sunt foarte bine structurate și organizate astfel încât este nedetectabil ochiului uman;
- nu prezintă risc de incediu sau de electrocutare;
- toate cablurile sunt izolate și prevăzute cu împământare.

Automatizarea acestor sisteme de degivrare Total Heat scutește munca pe care ar trebui să o depună o persoană. Evitați să pierdeți din timpul dumneavoastră și mai ales pe un ger năprasnic să mai ieșiți din casă când totul se întâmplă automat.

 Cum se monteaza sistemele de degivrare?

Tehnologia folosită la montarea acestor sisteme de degivrare este foarte complexă și sunt necesare operații întregi.

Toată lucrarea este structurată pe etape, fiecare fiind esențială pentru finalizarea proiectului.

Etapa I: În prima etapă se calculează cu exactitate suprafața unde vor fi montate aceste sisteme de degivrare, după care se întocmesc actele necesare realizării unui astfel de proiect.

Etapa II: După elibererea proiectului și a actelor necesare se trece la montarea propriu-zis a acestor sisteme de degivrare. Astfel suprafața este spartă și sunt introduse cabluri electrice ce-s legate la un panou de control. După introducerea cablurilor este turnat ciment sau orice alt tip de material pe care îl dorește persoana respectivă.

Etapa III: După montarea acestor sisteme de degivrare se fac verificările necesare asupra instalației și se observă posibilele erori survenite pe parcursul montării (loviri ale cablurilor, tăieturi, etc). Dacă totul este în regulă aceste sisteme de degivrare sunt pornite și sunt testate timp de 2 zile .

Etapa IV: Dacă totul decurge bine în etapa a III, se trece la finalizarea montării, acoperirea sistemelor de degivrare cu materialul ales de client și montarea termostatului.

Termostatul este montat la suprafața și este legat în permanență la panoul de control unde trimite datele cu exactitate. Astfel panoul de control îndeplinește rolul unui computer deoarece știe exact conform datelor când să pornească aceste sisteme de degivrare pentru a dezgheța suprafața și când să oprească sistemele pentru a face economie de curent electric.

Perioada de montare

Se recomandă montarea unor astfel de sisteme de degivrare Total Heat în perioada sezonului cald, vara respectiv la început de toamnă deoarece lucrările se realizează mult mai repede și mult mai eficient. Astfel în momentul venirii iernii dumneavoastră veți fi pregătiți să o întâmpinați așa cum se cuvine.
Totuși se realizează lucrări și în perioada sezonului rece dar acestea vor fi efectuate foarte greu datorită vremii și a condițiilor de lucru.

 Cât mă costă aceste sisteme de degivrare ?

Din păcate nu vă putem oferii informații concrete despre costul unor astfel de sisteme de degivrare deoarece un specialist de-al nostru va trebui să realizeze mai întâi o expertiză. Vă recomandăm să ne contactați folosind formularul de pe site sau să ne sunați la unul din numerele de telefon disponibile. Vă vom oferi cele mai concrete informații și totodată puteți stabili o întâlnire cu un specialist de-al nostru care vă va calcula cu exactitate costurile necesare proiectului.

 Ce acte primesc în urma amplasării acestor sisteme de degivrare ?

După finalizarea lucrării dumneavoastră veți primi actele acestor sisteme de degivrare inclusiv garanția acestora care este de 20 ani.

 Trebuie să fac revizie tehnică la instalație ?

Pentru o mai bună funcționare și pentru depistarea problemelor apărute în timp este indicat să faceți o revizie tehnică o dată la 2 ani, mai ales că dispuneți de garanție și orice problemă depistată va fi rezolvată de către echipa noastră fără nici un cost suplimentar.

 Cât de rezistente sunt aceste sisteme de degivrare la frig ?

Sistemele de degivrare Total Heat sunt proiectate să reziste la temperaturi extreme. Astfel acestea pot rezista până la -50 de grade Celsius, iar de partea cealaltă la temperaturi de 50 de grade Celsius.
Avantajul este că nu au elemente în mișcare(apă, pompe, etc) și astfel nu se corodează în timp.

 Care sunt cele mai bune sisteme de degivrare pentru jgheaburi și burlane ?

Cele mai bune sisteme de degivrare pentru jgheaburi și burlane sunt cele care îndepărtează gheața și zăpada cel mai rapid, fiind și cele mai economice.Este o investiție foarte bună pentru siguranța și confortul dumneavoastră.