Despre noi

Total Heat este  o societate înființată în anul 2010  specializată in montarea și distribuirea sistemelor de degivrare la nivel național.

Sistemele  de degivrare Total Heat oferite de către noi sunt sisteme de degivrare de ultimă generație .Total Heat este atestată și specializată în montarea și distribuirea sistemelor de degivrare, având documente care atestă acest lucru. Avem parte de o echipă tânără și experimentată ce prezintă o singură filozofie și anume profesionalism și fidelitate față de clienți și parteneri.

Oferim calitate și profesionalism în tot ceea ce facem și încercăm să ne clădim un renume național și de ce nu în viitor chiar și internațional.Dupa montarea sistemelor de degivrare, ne asiguram ca totul functioneaza la parametrii normali, iar suplimentar va punem la dispozitie un numar de telefon la care sa ne puteti apela in cazul unor defectiuni.

Astfel, încercăm să fim mai aproape de dumneavoastră, să realizăm lucrari profesionale care sa ateste multumirea pentru alegerea facuta.

Total Heat confirma faptul că toate lucrările îndeplinesc normele de protecție atat nationale cat si internationale.

 De ce noi ?

 Oferim :    calitate,    profesionalism,    eficacitate.

Vă punem la dispoziție cele mai noi sisteme de degivrare testate meticulos pentru a funcționa în parametrii normali și încercăm să investim în tehnologie.Puteti consulta sectiunea lucrari, pentru a vedea o parte din proiectele pe care firma noastra le-a executat.